Sponsored links
Android APK AlbFilm - Filma me titra shqip 2.4

AlbFilm - Filma me titra shqip 2.4 Download

By: ALBFILM - in: Entertainment
Sponsored links

AlbFilm - Filma me titra shqip 2.4 is the Best Free Entertainment by ALBFILM

Ky aplikacion ju mundëson ti shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip me kualitet të lartë.

Ne jemi një grup zhvilluesish dhe përkthyesish që mundësuam këtë aplikacion për ju. Ne përpiqemi që tua mundësojmë filmat në kohë sa më të shkurtër dhe me cilësi sa më të lartë. Ne bëjmë përkthimin e filmave vetëm në rast se filmi ende nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe.

Për përdorimin e këtij aplikacioni nevojitet lidhje në internet (WiFi, 3G ose 4G).

Ky aplikacion punon ne paisjet Android 2.3+. Për ti shikuar filmat duhet patjetër ta keni të instaluar një Video Player, ne rekomandojmë MX Player ose Wondershare Player.

Për çdo problem në lidhje me aplikacionin ose me filmat na kontaktoni në: [email protected] .

Ju falemiderit dhe mos harroni ta shpërndani me shokët tuaj.

Disclaimer

AlbFilm - Filma me titra shqip version 2.4 is the property and trademark from ALBFILM, all rights reserved by . Click on the above link to proceed to the APK file download page.
All files of APK apps here are for personal use only, if any APK download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it any way. Thanks so much for your interest in our apptod.com website!

Sponsored links

What's New in AlbFilm - Filma me titra shqip - Version:2.4


No Change Log.

Other users also looks for:

Related AlbFilm - Filma me titra shqip, AlbFilm - Filma me titra shqipAlbFilm - Filma me titra shqip downloaddownload AlbFilm - Filma me titra shqipAlbFilm - Filma me titra shqip free downloadfree AlbFilm - Filma me titra shqip download